Gebrauchsanweisung

Controle

1: Controleer voor gebruik dat de rubberen band goed aangesloten is aan de achterkantvan de transparante bak. Hierdoor kan deze niet lekken.


2: Controleer of de transparante bak goed op zijn plaats staat. Deze dient achter de witte houder-klem te zitten. Vervolgens plaatst u de lekbakjes op de juiste plaats aan de voorkant van de machine door deze in de gleuf te schuiven en vast te zetten.


Belangrijk

3: Het ten alle tijde noodzakelijk dat de zijkanten nergens tegen aangeplaatst worden, zodat de roosters van de slushmachine vrij blijven. Deze zorgen voor de lucht aanvoer, en houden de machine koud. Het belemmeren hiervan zorgt ervoor dat de slush machine niet goed koelt. Uw stroomvoerziening dient tevens voldoende te zijn, bij teweinig spanning (doordat er te veel apparatuur aangesloten is op een stroomgroep)kan de machine minder goed koelen. De slush machine gebruikt1.100 Watt.


4: Aan de voorkant zitten twee klepjes, met een kleine knop aan de rechterkant om de machine aan en uit te zeten. Om slush te maken giet u de kant en klaar slush mix in de transparante bakken, en zet u beide machines op stand 2 (vriezen). Het duurt dan ongeveer 1 uur voordat de slush gereed is om te serveren. De machine laat u op stand 2 staan, tenzij er aan de buitenkant van de transparante bakken ijs vorming ontstaat. Dan kunt u de machine op stand 1 (koelen) zetten totdat de ijs vorming weg is. Verdun de Slush Mix nooit met water! Wilt u gebruik maken van alcohol in de slush machine? Geen probleem, maar gebruik dan maximaal 0,7 liter op 5 liter slush mix.


Schoonmaken

5: Schoonmaken is zeer eenvoudig te doen door een emmer lauw-warm water in de transparante bakken te gieten.Hierdoor smelt de overgebleven slush en kunt u het water verwijderen door deze te laten weglopen en deze te drogen met een doekje. Zorg dat de slush machine van de buitenkant ook goed schoon is. Bij het niet schoon terug brengen wordt er € 25,- schoonmaakkosten in rekening gebracht.